Mijn favorieten

Wie zijn wij


Financieel adviseurs


De financieel adviseurs van Sinnema Makelaardij & Assurantien BV geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen en hypotheken. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.
 

Financieel adviseurEen goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek


Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.

Doordat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank. 

Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.

Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf! 
 

Sinnema Makelaardij & Assurantiën B.V.

Kantoor Vestiging Sinnema Makelaardij & Assurantiën B.V.

Adresgegevens

Markt 12
9203 AA Drachten
KvK nummer: 01043863
BTW nummer: 811598421B01